Drogas, perreo y armas de fogueo | Capítol 3: Informació Comarcal

Una operació policial antidroga acaba amb nombroses detencions

Pere-Joan Pujols Canyelles | Figueres

Durant el dia d’ahir, nombroses dotacions dels Mossos d’Esquadra, conjuntament amb la Guàrdia Civil i membres del Cos d’Agents Rurals van portar a terme una espectacular operació a diversos punts de la comarca. La operació tenia com a objectiu acabar amb el conreu, la manufactura i la distribució de droga, activitat que ha experimentat un creixement en els darrers mesos.
Portaveus del cos de Mossos d’Esquadra han confirmat que s’han detingut a més de quinze sospitosos que passaran a disposició judicial durant les properes hores.
A part de les detencions s’ha intervingut abundant material i s’han confiscat importants quantitats de droga, a punt per la seva venda. El valor de carrer encara no s’ha pogut calcular amb exactitud però fonts properes a la investigació apunten que una quantitat total tan elevada no s’havia vist mai fins ara a la demarcació.
Durant la operació es van fer intervencions a diversos espais utilitzats per la plantació de marihuana, tant a diverses naus i granges a l’entorn de Figueres com en àrees forestals.
L’operatiu continua actiu i la policia no descarta fer noves detencions.

* * *

Primeres Reaccions al Consistori
Des de l’Ajuntament i des del Consell Comarcal han destacat que amb aquesta operació es demostra que les autoritats fan la seva feina i que així es respon a les inquietuds dels veïns, que feia temps que es queixaven de l’augment de la delinqüència i les activitat relacionades amb el tràfic d’estupefaents i l’augment de la inseguretat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s