Nazis i explosions?

Per què “Nazis i Explosions”? La resposta més evident i, segurament, la més encertada és que no estic bé del puto cap. Hi ha una altra resposta però: tot és millor amb nazis i explosions. TOT.

Què diu ara aquest boig? Mateu-lo! Calleu un moment i llegiu.

Poseu la TV.

Què?

Moros liant-la en algun racó de món? Xinos apoderant-se d’una illa al mar del Japó? Però quina mena de dolents són aquests? Als anys 30 i 40 llegies titulars com “Hitler envaeix Polònia”. Amb dos collons. Tu cridaves “Que venen els nazis!” i la gent es fotia a córrer. Dolents d’ordre.

Després van venir els comunistes, que eren com els nazis però descafeïnats però tenien a favor seu les explosions. El fet que poguessin desencadenar l’apocalipsi nuclear no era quelcom menor.

Però i després? Després res.

Un cop establert aquest fet, ens porta cap al cinema i la literatura. Qualsevol obra és millor si hi surten nazis i explosions. Feu la prova, agafem Indiana Jones, per exemple: la última no val res perquè no hi surten nazis i ni tan sols una explosió nuclear ho compensa.

“Band of Brothers” i “The Pacific”? La primera molt millor. Per què? La resposta és evident.

“Els ponts de Madison” i “El desafiament de les àguiles”, cony, a totes dues hi surt en Clint Eastwood, han de ser bones per collons, no? NO. A una hi surten nazis i l’altra és una mariconada.

Fins i tot les imitacions dels nazis són bones al cinema: posem per exemple l’Imperi. Les pelis d’Star Wars on hi surt l’Imperi són clàssics i les altres un cagarro. I no és pas pel fet que estiguin interpretades per gent amb poc talent, tinguin guions de merda i tot sigui un artifici digital, no, és perquè l’Imperi són nazis espacials. I tampoc van coixes d’explosions (fan explotar un puto planeta).

M’agradaria fer un incís aquí, perquè ja sé que algun imbècil em dirà: amb aquest raonament les pelis d’en Michael Bay són obres mestres, perquè estan plenes d’explosions. Aquest és un tema complex del que en parlaré algun altre dia.

Recuperem el fil. Hem establert que els nazis són un bon nèmesi, interpretant la figura grotesca del “dolent” i per emplenar la programació del Canal Historia. Però…i les aplicacions reals? Què han aportat els nazis a part d’horror i devastació?

Amics, va ser un científic nazi el que va dissenyar el coet que us va portar a la Lluna. Potser hi ha algun fi més noble i elevat que la ciència i l’exploració espacial? Doncs això, a veure quants cops heu anat a la Lluna amb un coet dissenyat per un no-nazi. Ah! Us he atrapat aquí, eh?

I les explosions? Les explosions ho són tot. El Sol és una explosió i és gràcies a ell que existeix la vida i el càncer de pell. A mi no em fan falta més motius.

Així que ja ho sabeu, a partir d’ara, davant qualsevol situació plantegeu-vos si no seria millor amb nazis i explosions. Us n’adonareu que vivim en un món més pobre per l’escassetat de totes dues coses.

BONUS FACTS:

-Hi ha una relació directa entre la disminució del nombre de nazis i l’escalfament global.

-Gràcies als nazis ara gaudiu de pel·lícules, llibres, sèries i videojocs de la Segona Guerra Mundial.

-Una escorreguda és, en certa manera, una explosió.

DISCLAIMER:

Aquest post és dolentíssim i provoca TURBOSIDA.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s