Democràcia

Us presento l’M1 Abrams. 60 tones i escaig de metall, foc i destrucció.

Members of the 1st Armored Division drive a M-1A Abrams tank through the Tuanus Mountains north of Frankfurt during the READY CRUCIBLE exercise held 7-17 February 2005.  This was the largest movement of American armored vehicles through German roads and farmland since the REFORGER exercises of the 1980's.
M1A1_Twin_Bridges_training_area_2C_Republic_of_Korea_1-23_Infantry

L’M1 Abrams es va dissenyar per combatre les malvades hordes comunistes, que amenaçaven la pau d’Europa des de l’altre banda del Teló d’Acer. Els comunistes -com no podia ser d’altra manera- van perdre, perquè quan no tens ànima no pots guanyar. Però els enemics de l’ordre i la pau mai descansen, i per tant l’M1 Abrams ha trobat nous adversaris, principalment gent moreneta del desert.

Fallujah_2004_M1A1_Abrams

L’M1 Abrams té prou potència de foc com per envair ell solet el Principat d’Andorra i part de França (no perquè França tingui mancança d’armament, si no perquè són unes ratotes covardes).

L’M1 Abrams té un blindatge d’urani empobrit.

L’M1 Abrams pots esclafar el teu Porsche Cayenne sense cap problema.

L’M1 Abrams té 1500 CV de potència i emplenar el seu diposit requereix 1900 litres de combustible.

Lance Cpl. William Laffoon, tank crewman with Tank platoon Alpha Company, Battalion Landing Team 1st Battalion, 9th Marine Regiment, 24th Marine Expeditionary Unit, braces himself after firing a 120mm round from a M1A1 Abrams battle tank during a live-fire range in Djibouti, Africa March 30.  Marine tank crewmen engaged several targets alongside the French 13th Foreign Legion Demi-Brigade as part a joint exercise.  The 24th MEU is currently serves as the theatre reserve force for Central Command during its seven month deployment aboard Nassau Amphibious Ready Group vessels.  (U.S. Marine Corps photo by Sgt. Alex C. Sauceda)

Dins el meu cap, la democràcia és un M1 Abrams anant pel món molt a lo loco, disparant indiscriminadament i travessant accidentalment les parets de la teva oficina mentre converteix el director comercial en melmelada de maduixa, sortint en direcció oposada, travessant una altra paret.

No sé, la democràcia a vegades té aquestes coses.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s