Anal

Un dia, llegint merdes per internet vaig trobar una review d’un estimulador prostàtic: l’Aneros Helix Syn. Aquest objecte:

71odBX9V0DL._SY550_.jpg

El deixaven pels núvols. Em va picar la curiositat i vaig llegir una mica més. A tot arreu en parlaven amb gran entusiasme. «Bueno, no serà per tant» vaig pensar, però vaig continuar llegint. Que si multi-orgasme masculí, que si punt G, que si sensacions tan extremes que has d’estar fent alguna altra cosa perquè si no t’escorres en segons…caram.

A mi una vegada m’havien posat un dit pel cul mentre me la xuclaven i no em va agradar massa. Però es clar, tota aquella gent aficionada a introduir-se coses pel recte juraven que les experiències que es podien viure amb el giny en qüestió eren una cosa d’un altre món.

Un altre dia podem parlar de què merdes faig llegint segons quines pàgines web i si intento compensar alguna mena de carència emocional amb un amor desaforat per el sexe i la pornografia, però això ara no toca. El cas és que tot allò em va picar la curiositat. Jo sóc heterosexual (cosa que, crec, a aquestes alçades no caldria remarcar quan es parla d’introduir-se objectes a cavitats, però bueno) però sempre he estat obert a, sense passar certes línies, experimentar tant com calgui. Però això era un altre nivell. Vaig estar dubtant una estona però vaig pensar que hem vingut a jugar i que si al final no d’allò doncs ja el podria aprofitar la meva parella. Click i comprat.

Quan va arribar i el vaig tenir a les mans el primer que em va sorprendre va ser que el recobriment de silicona que jo esperava que fos una cosa toveta que es prestés a una inserció còmode i sense traumes no era GENS tou. També em va sorprendre la mida, era petit però més gruixut del que m’esperava. «Has cagat coses molt més gruixudes que això» va comentar, molt encertadament, la meva parella. I cony, tenia tota la raó, però tampoc no em va tranquil·litzar massa. Ho vaig aparcar fins que arribés un dia on la situació es prestés a tal.

Arribada la hora, però, no les tenia totes. «Recorda els multi-orgasmes! El plaer intens i incomparable!» em deia el meu cervell i bé, finalment em vaig atrevir. THIS IS WHERE THE MAGIC HAPPENS.

Us estalviaré detalls, però ni magic ni merdes; va resultar que, com tots els productes que ens ven el vil capitalisme, no va estar a l’alçada de les expectatives. La sensació era la de tenir alguna cosa al cul, ni més ni menys. No molestava, tampoc estava experimentat cap mena d’èxtasi. Vaja. Vaig decidir continuar cardant i arribar a l’orgasme de la manera convencional i després em vaig retirar aquell tros de plàstic i silicona de l’ojete.

Després, se’m va donar buscar per internet a veure què polles havia fallat. Com podia distar tant la meva experiència del que tothom explicava. Per sorpresa meva vaig descobrir que a la web de la mateixa marca tenien uns fòrums plens de senyors aficionats a la estimulació per via anal i molts altres que, com jo, anaven perduts. El meu predicament, efectivament, semblava ser força comú. Els usuaris, però, tenien un munt de guies i manuals escrits per als que s’iniciaven. Va resultar que es veu que era perfectament normal no experimentar massa res les primeres vegades perquè estem acostumats a la estimulació de la potlla i l’orgasme prostàtic és diferent. Recomanaven múltiples sessions d’almenys una hora, fetes amb tranquil·litat i sense destorbs de cap mena, relaxant-se molt i aprofundint en les sensacions poc a poc. Talment com una classe de ioga.

No se vosaltres, però jo, amb la vida que porto, no tinc temps per dedicar almenys una hora setmanal durant mesos a despullar-me, lubricar un estimulador, posar-me’l a l’anus i dedicar-me a buscar alguna mena d’il·luminació anal. Segur que hi ha gent que aquests trastos els produeixen un plaer extra-dimensional i quasi místic, però fa molta pinta que jo no sóc el públic objectiu. Hauré de continuar buscant el plaer amb l’alcohol, la teca, les drogues i el sexe semi-convencional.

En fi, tot això era per dir-vos que mireu bé les instruccions abans de comprar qualsevol merda per internet i que venc un estimulador prostàtic Aneros Helix Syn amb molt poc ús, com nou.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s